За подобра сексуална активност

Во последно време се зголемува бројот на мажите кои се справуваат со импотенција, проблеми со потенција, намалено либидо, неквалитетна сперма и слично… и тоа не е ништо ново со оглед на времето во кое живееме, секојдневните стресови, брз начин на живот, нездрава исхрана и физичка неактивност.

Еректилна дисфункција е неспособност да се оствари и одржи ерекција која е потребна за задоволување на полов однос. Се повеќе машки се одлучуваат да побараат помош за својот проблем и благодарејќи на современите методи на лечење го нормализираат својот полов орган, бидејќи импотенцијата може да се лекува.

Овие проблеми поврзани со машкото здравје можат да предизвикаат депресија, анксиозност или иритантност поради неможноста да имаат сексуален однос и затоа треба да се најде решение и да се испитаат сите можности.

Наша препорака: Dr. Viton – M-jet / 30 капсули

Dr Viton M-JET потентна формула исклучително моќна за машката сила, енергија и активност. Природен додаток кој ja подобрува машката сексуална виталност, го зголемува сексуалното либидо продолжувајќи го времето на моќ, ерекција и енергија.

Dr.Viton – M-jet можете да го набавите во аптеките на Еурофарм, Зегин, Галениум, Виола, Бети и сите подобро снабдени аптеки и во дрогериите на dm и COSMO
СЕГА СО СУПЕР ЦЕНА ОД 720 ДЕНАРИ.

или онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-m-jet/

или на телефонскиот број (02) 3218-821
(Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот)
Достава до вашата домашна адреса.