Вежбите со кои Мерлин Монро ја одржувала нејзината витка линија

Видео кое ќе ви го обликува „спуштениот“ задник и совршено ќе ги обликува и ослабе бедрата. Вежбите се одличен избор доколку имате вишок масни наслаги на стомакот особено во долниот дел под папокот. Практикувајте ги овие вежби секојдневно во текот на целиот месец. Првите резултати ќе ги видите уште во првата недела .