Топ 3 фризури доколку косата ви е масна (втор дел)

Никој не препорачува секојдневно миење на косата заради нејзиното оштетување, но што е со изгледот? Како да се спасите од замастената коса и да изгледате уредно?

Овиефризури ќе ви се најдат токму во оние денови кога косата не ви е свежо измиена и прикривањето на замастениот корен ви претставува проблем.

Напрскајте сув шампон или бебешка пудра и испробајте некој предлог:

Круна од плетенка

10-frizuri-koi-moze-da-gi-napravite-koga-kosata-ne-vi-e-svezo-izmiena-04

Извртено репче

10-frizuri-koi-moze-da-gi-napravite-koga-kosata-ne-vi-e-svezo-izmiena-05

Странична ниска пунџа

10-frizuri-koi-moze-da-gi-napravite-koga-kosata-ne-vi-e-svezo-izmiena-06