Како да ги излечиш лузните од твоето лице??? Дали е ова одговорот…

Серапептаза е чудотворен ензим природно произведен од пријателски бактерии кои живеат во цревата на свилените буби. Живите организми произведуваат ензими за забрзување на специфичните хемиски процеси. Се нарекува протеолитички ензим бидејќи помага да се забрза распаѓањето на протеините.

Луѓето со акни обично страдаат од чувство на ниска самодоверба, депресивни се и незадоволни од себе. Сето ова води кон  неуспехот во општествениот живот, а пак стретот предизвикан од неуспехот, кон многу здравствени проблеми. Како да се отстранат лузните од акни? Како да се отстранат дупките кои остануваат? Ова се прашања на милион луѓе кои страдаат од ова. Постојат различни третмани за акни како ласерски третман, но за жал, тие имаат несакани ефекти како црвенило, оток и инфекција. За среќа постојат други опции.  Дали можеби серапептазата е одговорот???

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Како серапептазата помага при лекување на лузни?
Овој протеолитички (протеински) ензим, меѓу другото, се користи за лекување на воспаление. Ефективна е при отстранување на лузните бидејќи го уништува мртвото ткиво на лузните, дозволувајќи им на живите ткива да го заземат своето место.

Dr. Viton – Serrapeptase може да купите во Еурофарм, Виола, Галениум и сите подобро снабдени аптеки.

или можете да го нарачате онлајн:: https://alfalab.mk/proizvodi/serrapeptase

или на телефонскиот број: (02) 3218-821
(Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот)
Достава до вашата домашна адреса