Постои природно решение за вкочанети зглобови

Со денови се чувствуваш исцрпено и не можеш веќе да ги извршуваш ниту половина од вообичаените дневни активности, наутро се будиш “скршено“ по испрекинатиот сон. Заморот ти го следат болки во зглобовите, коските, и тоа трае, и трае…

Секоја болка во зглобовите не секогаш значи дека се работи за артритис или остеоартритис, но ваквата состојба која знае да трае и со месеци е нешто кое сигурно ти го пореметува нормалното функционирање.

Познато е дека зглобовите и ‘рскавицата се трошат и дека знаат да болат. Но, постои врвен и моќен начин за заштита и опоравување на оштетените зглобови.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Синергијата помеѓу Д-глукозаминот, хондроитинот, хијалуронската киселина, колагенот, МСМ, како и витамините Ц и Д3 е ТВОЕТО НАЈБРЗО И НАЈЕДНОСТАВНО РЕШЕНИЕ.

Само една таблета дневно Dr.Viton – MOVENS ти е потребна за безболно и непречено движење со здрави зглобови и “добро подмачкана“ ‘рскавица.

Идеалната комбинација на докажаните природни состојки кои се поддршка за зглобовите и ‘рскавицата ги прават Dr.Viton-MOVENS таблетите едноставни за користење, со максимална искористливост.

Д-глукозаминот е основен елемент на ‘рскавицата, без кој таа не функционира правилно. Благодарение на дозата во Dr.Viton-MOVENS таблетите, овој дел од телото го добива потребниот процент на Д-глукозамин и овозможува ‘рскавицата да биде подмачкана и еластична. Додадената хијалуронска киселина во комбинација со МСМ или метилсулфонилметан е природна исхрана за зглобвите, особено за колената и допринесуваат за олеснување на болката и пропратните тегоби. Д-гликозаминот со своите природни противвоспалителни својства го смирува процесот на пропаѓање, ги регенерира зглобовите и влијае против нивно стареење.

Dr.Viton – MOVENS таблетите се комплетна формула за целосна поддршка на здравјето на зглобовите и ‘рскавицата и движење без болка и вкочанетост.

ДВИЖИ СЕ СЛОБОДНО СО MOVENS

ПРОДАЖНИ МЕСТА:
Во аптеките на ЗЕГИН, EУРОФАРМ, ДМ – МАРКЕТИТЕ, КОСМО-ТИНЕКС и во сите подобро снабдени аптеки во Македонија.

НАПРАВЕТЕ БРЗА ONLINE НАРАЧКА:

https://alfalab.mk/proizvodi/movens/

НАРАЧКИ НА ТЕЛЕФОН: (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)