Од хартија се прават чудесни модели: Прашајте ја 4-годишната Мејхем!

Добро, не само од хартија, потребно е и лепило, а може да се додаде и некој детал кој ви се наоѓа дома, при рака. И чудесните креации се создадени!

d14

Енџи Кејсер и нејзината 4-годишна ќерка Мејхем докажаа дека хартијата никогаш не излегува од мода. Мајката и ќерката започнаа со мал уметнички проект за да докажат какви се креации можат да се направат од хартија и набргу станаа вистинска модна сензација.

d1

Тие креираат секакви фустани од хартија, од оние актуелните од црвениот ќилим на Оскарите до онакви какви што носат принцезите на Дизни.

Прекрасно!

d2d3d4d5d10d9d7d6d11d12d13