Некогаш со + 40 килограми, денес фитнес гури – Џенифер Никол

Таа е фитнес гуру, мајка на две деца која се посветила на две основни цели – мајчинство и здрав начин на живот.

По време на бременоста и после тоа таа успеала да накачи плус 40 килограми. Решава дека тоа не може повеќе така и дека срамот пред сопругот и нејзините деца е неподнослив. Започнува жестока битка со вишокот килограми и за последните неколку години станува фитнес инспирација, фитнес инструктор и фитнес модел.

Еве што таа препорачува: секојдневно 30 минути спорт по избор, не јадете навечер, изберете само здрава храна, многу овошје и зеленчук, свежо цедени сокови, повеќе протеини.

Не се откажувајте лесно! Понекогаш е тешко и дури досадно но тоа е дел од најголемата борба во животот. Борбата за вашето здравје и среќа! – вели таа.

А сега погледне како предходно изгледала и како изгледа сега: