Не срамете се повеќе…Еве како да го решите проблемот со потенција, намалено либидо и еректилна дисфункција

Во последно време се зголемува бројот на мажите кои се справуваат со импотенција, проблеми со потенција, намалено либидо, неквалитетна сперма и слично…и тоа не е ништо ново со оглед на времето во кое живееме, секојдневните стресови, брз начин на живот, нездрава исхрана и физичка неактивност. Еректилна дисфункција е неспособност да се оствари и одржи ерекција која е потребна за задоволување на полов однос. Се повеќе машки се одлучуваат да побараат помош за својот проблем и благодарејќи на современите методи на лечење го нормализираат својот полов однос, бидејќи импотенцијата може да се лекува.

Најчестите причини за импотенција
Импотенцијата не е нарушување единствено во постарите години, тоа е состојба која може да се јави и во пубертетот. Се смета дека машката импотенција се јавува поради физички или психички причини.

Психолошки причини
Околу 10% до 20% од мажите страдаат од психолошка импотенција. Овој вид на импотенција може да се забележи при секоја возраст. Најчестите психолошки фактори се: депресија, стрес, вознемиреност поради импотенција или сексуална средба, чувство на вина, ниска самодоверба и страв.

 Физички причини
– Возраст;
– Нарушувања како дијабетес;
– Прекумерна тежина;
– Пушење;
– Пиење алкохол;
– Лекарства;
– Нездрава храна;
– Физичка неактивност

Овие проблеми поврзани со машкото здравје можат да предизвикаат депресија, анксиозност или иритантност поради неможноста да имаат сексуален однос и затоа треба да се најде решение и да се испитаат сите можности.

Наша препорака: Dr. Viton – M-jet / 30 капсули
Dr Viton M-JET потентна формула исклучително моќна за машката сила, енергија и активност. Природен додаток кој ja подобрува машката сексуална виталност, го зголемува сексуалното либидо продолжувајќи го времето на моќ, ерекција и енергија.

M-JET е синергетска мешавина која содржи екстракти од билки, витамини, минерали и аминокиселини и се користи за:

  • Подобрување на сексуалните перформанси
  • Оптимизација на машката лична благосостојба
  • Помага при проблеми со импотенција кај мажи
  • Ја подобрува издржливоста и сексуалната енергија
  • Го подобрува квалитетот на спермата и ја зголемува плодноста


М-јет се користи за подобрување на сексуалната функција
Овој природен додаток се користи за лекување на сексуални дисфункции, како што се импотенција и ниско либидо.  Притоа може да ги зголеми нивоата на хормони, како што се тетростеронот и дехидроепиандростерон. Врз основа на овие резултати, овој додаток го користат личности кои имаат проблеми од ваков тип и се обидуваат да ги зголемат нивоата на хормоните и да ги подобрат своите сексуални функции.

М-јет го подобрува квалитетот на спермата
Спермата и способноста на спермата да навлезе во женското јајце, како и волуменот и концентрацијата на спермата, играат значајни улоги во оплодувањето на женското јајце. М-јет се покажа како ефикасен во обновувањето на функциите на спермата како мотилитет и акрозомски реакции, или кога црвените рецептори на спермата доаѓаат во контакт со јајце клетката.

Dr.Viton – M-jet можете да го набавите во аптеките на Еурофарм, Зегин, Галениум, Виола, Бети и сите подобро снабдени аптеки и во дрогериите на dm и COSMO
СЕГА ПО НАМАЛЕНА ЦЕНА ОД 950 ДЕНАРИ ЗА САМО 690 ДЕНАРИ!!!

или онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/mjet

или на телефонскиот број (02) 3218-821
(Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот)
Достава до вашата домашна адреса.