Подобрете ја концентрацијата и помнењето со Magnezan NEURO…за правилен и здрав нервен систем

Magnezan Neuro е суштински коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданти, аминокиселини и гинко билоба кои се одговорни за правилно функционирање на мозокот, нервниот систем и стимулатори на добро расположение и благосостојба.

Моќниот коктел кој ја поттикнува правилната работа на мозокот придонесува за подобра концентрација и помнење. Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставиме хармонија и рамнотежа на сите сетила.

Сите сме запознаени со многубројните придобивки од магнезиумот, но една од клучните придобивки за зголемување на нивото на магнезиум во мозокот е подобрената меморија и концентрација.

Dr. Viton Magnezan Neuro  е уникатна формула која мозокот лесно ја апсорбира со што помага во одржување на синаптичките врски помеѓу мозочните келии и го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот.

  • Го подобрува помнењето;
  • Ја зголемува концентрацијата;
  • Го оптимизира нивото на магнезиум во мозокот;
  • Го намалува стресот и анксиозноста;
  • Ја зголемува способноста за учење;
  • Го задржува количеството и квалитетот на синаптичките врски помеѓу мозочните клетки;
  • Спречува нарушување на важни канали одговорни за клеточната сигнализација во мозокот;
  • Придонесува за благосостојба и добро расположение;

Се смета за најдобра превенција на деменција и Алцхајмерова болест.

Dr. Viton – Magnezan Neuro можете да го нарачате онлајн:
https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-neuro/

Dr. Viton – Magnezan Neuro може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)