Колку ти се ПОКАЧЕНИ МАСНОТИИТЕ ВО КРВТА додека седиш дoма и постојано јадеш?!

Дома си постојано бидејќи се плашиш од вирусот, а не се плашиш од тоа што холестеролот и триглицеридите ти се покачени?!

Додека твојата физичка активност е сведена на минимум, ти го зголеми внесувањето на храна и пијалоци бидејќи активното седење дома е здодевно, а со тоа апетитот нагласен.

Нешто кое што треба да те загрижи е во која состојба ти се сега маснотиите во крвта, оние маснотии кои се причината за твојот висок притисок, метаболичен синдром, а и причина за најлошите УДАРИ врз ТВОЕТО ЗДРАВЈЕ и ЖИВОТ.

Дел од УДАРИТЕ кои ХОЛЕСТЕРОЛОТ и ТРИГЛИЦЕРИДИТЕ може да ги зададат на твоето здравје се:

  • коронарна срцева болест
  • мозочен удар
  • периферна васкуларна болест

Дали сега ќе ПРЕВЗЕМЕШ нешто? Сигурно дека не можеш преку ноќ да ги промениш навиките за брза храна и нездрави пијалаци во големи количини, НО едно нешто можеш да направиш за твоето здравје!

АРТИЧОКАТА е задолжителна за сите оние кои имаат проблем со покачени холестерол и триглицериди бидејќи сета маснотија која ви се задржува во артериите ќе биде на дневно ниво редуцирана, а вие и вашето здравје побезбедни!

Со редовното користење на Nature Essential – АРТИЧОКА како дневен додаток во исхрана, холестерол и триглицеридите постепено почнува да се одмастува, а здравјето да се подобрува од месец за месец!

Ти само намали со храна која не е здрава за тебе, а Nature Essential – АРТИЧОКА ќе се погрижи да се намалат маснотиите во крвта кои го ризикуваат твоето здравје!

Пробај уште денес!

Nature Essential – Aртичока можете да ја нарачате онлајн

➡️ https://alfalab.mk/proizvodi/nature-essential-articoka/

Nature Essential – Aртичока може да ja набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, … во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)