Како изгледаат 2000 калории? (ВИДЕО)

Секој што сака да се занимава со својата фигура ја има онаа магична бројка од 2000 калории…Но, колку е сето тоа всушност, реално доколку го сметаме низ прехранбените производи?

Многу од вас сакаат да се свртат кон поздрав режим на исхрана или некој вид на диета, но речиси секогаш постои оној проблем со сметање на калории …  Можеби имаме решение.

Во овој видео клип може да се види колку храна и како содржат точно 2000 калории, односно препорачаната дневна количина. Тоа ќе ви помогне направите распоред во склад со она што го гледате кој вам ви одговара. Па со среќа, девојки!