Како да се „спасите“ од грипот да не ве нападне?!

Силниот имунитет е најдобриот лек. Бројни медицински студии докажаа дека Спирулината го зајакнува имунолошкиот систем.

Спирулината ја забрзува продукцијата на анти – тела, протеини кои се борат против инфекциите создавајќи нови клетки кои го подобруваат имуниот систем и ја подобруваат заштитата – природниот „одбрамбен механизам“ на нашето тело од разни инфекции, вируси и хронични болести.

Борбата против сезонските вируси стана невозможна мисија без антибиотици, но знаејќи за штетните дејства на антибиотикот и неговата улога „едно лечи но друго разболува“ се повеќе сме во потрага по природни лековити кои ќе го зајакнат нашиот имунитет или доколку истиот веќе „подлегнал“ на сезонскиот вирус да се избори на најмоќниот начин да го „совлада“.

Повеќе антибиотиците не ни се потребни со сезоната на вируси бидејќи го имаме најмоќниот имунолошки коктел – Spirulina San Sebastian

Спирулината е вистински избор за хронично болните особено лица кои боледуваат од респираторни болести кои во есенскиот период се најизложени на вирусните заболувања.

★ФАКТ: 76% од граѓани на нашата земја боледуваат од респираторни болести кои доколку не се контолираат и телото не се избори со болеста резултатите знаат да бидат фатални по човечкиот живот!

Со редовна употреба на Спирулината лицата кои боледуваат од бронхитис, пневмонија, астма и др болести на респираторните органи ќе бидат заштитени преку целата година од сезонските вируси кои комплетно го нарушуваат квалитетот на нивниот живот.

Пробај уште денес!

Нарачај Spirulina San Sebastian онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Продажни места:
Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)