Природни масни киселини кои штитат од инфаркт

Срцевите заболување се почести и тоа се кај помлади лица. Брзиот начин на живот, брзата храна и секојдневниот стрес директно делуваат на целиот организам, а срцето е прво кое ги добива овие удари.

Покачениот холестерол и триглицериди никој не ги разбира сериозно се додека сериозно не наштетат.

Колку и секојдневно да се убедуваме дека ќе направиме некои промени, тие не одат така брзо, а срцето неможе да чека.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Секогаш е подобро да се спречи пред да се лечи! Затоа земете го здравјето во свои раце и да му дадете поддршка на телото со неверојатното масло од Крил.

Маслото од крил е неверојатно првенствено благодарение и на чистите води на Антартикот во кои живеат овој посебен вид на ракчиња – Крил.

Dr. Viton – Krillax е богатство од омега 3 масни киселини (EPA и DHA),  а благодарение на својата структура се наоѓа на врвот на листата на природни додатоци во исхрана за здрав кардио-васкуларен систем одржувајќи нормален ритам на срцевата активност без несакано згрудчување на крвта.

Триглицеридите и лошиот холестерол благодарение на Dr. Viton Krillax ќе бидат секогаш во граници на нормалата штитејќи ги виталните органи.

Dr.Viton Krillax е чувар на имуниот систем, природна формула која ги подмачкува и одржува зглобовите во добра функција, го подобрува помнењето, емотивната состојба и концентрацијата.

Krillax  – маслото од крил на Dr.Viton  ја зголемува како физичката така и умствената сила, отпорност и виталност.

Dr.Viton Krillax е дополнително збогатен и со Астаксантин – неверојатно моќен антиоксиданс со силни анти- инфламаторни својства кој го штити нашето тело од оксидативниот стрес.

Dr. Viton Krillax е хармонија за вашето здравје грижејќи се за :

– правилната работа на срцето
– преверира од атеросклероза
– го одржува имунитетот
– го намалува лошиот холестерол
– ја подобрува функцијата на локомоторниот систем (зглобови, тетиви и мускули)
– делува благопријатно на нервиот систем
– ги ублажува менструалните тегоби
– има антивоспалително дејство
– го подобрува помнењето


Dr.Viton Krillax сега е достапен е во во аптекитe на:  Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и во други подобро снабдени аптеки, како и во дрогериите на dm и Cosmo – Тинекс.

Можеш да го нарачаш и онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-krillax/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr.Viton Krillax може да ти го доставиме и на твојата домашна адреса со брза пошта!