Хит во светот: Диета GU со бебешка храна

Изгледа светот полуде и слепо го следи патот на Лејди Гага. Воодушевени од нејзиниот изглед многу млади се решија да ја практикуваат диетата на Лејди Гага, GU која се состои од прехрана со бебешка храна.

Откако Гага изјави дека ја практикува оваа диета потрошувачката на бебешка храна драстично се зголемила.

Диетата наложува да се има еден главен оброк, тегла со бебешка каша. Жените кои ја држеле оваа диета велат дека по јадењето чувствуваат ситост, а килограмите исчезнуваат.

Сепак нутриционистите велат дека ова губење на килограмите не е воопшто здраво.