Домашно кино: Предлог Филм – „Ивкова Слава“ (ВИДЕО – Цел Филм)

Секоја недела ќе ве потсетуваме на најдобрите филмови во кои ќе може да уживате со добро друштво или целото семејтво.
Во продолжение следи целиот филм „Ивкова Слава„ во режија на Здравко Сотра.