1 минутен третман за совршени нокти

Во едно стаклено шише сипете 0,6дл сончогледово масло, пет капки витамин А и четири капки тинктура од јод, потоа се лесно промешајте. Со оваа течност мачкајте ги ноктите два пати на ден.