Те боли коленото? Еве што ќе ти го подмачка!

Уште едно изгрејсонце, уште едно утро, го слушаш будилникот како те буди, но колку и да сакаш не можеш да скокнеш од постелата… Наместо со насмевка и со елан да го започнеш денот, ти лежиш неподвижен, и веќе ти е јасно дека лековите против болка не те излечиле,туку само привремено ги затскриле симптомите…

Твоите зглобови се отечени, те болат, секое движење ти задава мака, а качувањето по скали е како да го освојуваш Монт Еверест…

Но, не очајувај, зошто не случајно токму ТИ го читаш овој текст!

Токму ТИ, сега ќе дознаеш дека и за твојата мака има решение – тоа е MOVENS!

Dr. Viton MOVENS е уникатна формула, перфектен микс на 7 состојки со супериорно и докажано дејство кога станува збор за здравјето на зглобовите!

Состојките на Dr. Viton MOVENS се внимателно одбрани за да ги регенерираат, подмачкаат и заштитат твоите зглобови!

Со Dr. Viton MOVENS за многу кусо време и ти ќе можеш да се движиш без болка!

Во состав на Dr. Viton MOVENS влегуваат:

 • Глукозамин и хондроитин сулфат,
 • Хијалуронска киселина,
 • МСМ,
 • хидролизиран колаген,
 • витамин Ц
 • витамин Д3

Глукозаминот е неопходен за создавање и поправање на ‘рскавицата.  Хондроитинот ја привлекува водата, ја зголемува еластичноста и го спречува разорувањето на ‘рскавицата!  Со научни студии е докажано дека ова синергистичко дуо ги подмачкува зглобовите, ја поправа настанатата штета и ја намалува болката и воспалението!

МСМ или метилсулфонил метан ,го обезбедува сулфурот кој е неопходен за создавање на здрави зглобови и ‘рскавица и ја помага подвижноста!  Со научни студии е докажано дека МСМ е безбеден и ефикасен и дека неговата редовна употреба делува благопријатно на зглобовите!

Хијалуронската киселина е главниот лубрикант присатен во синовијалната течност која ги опкружува зглобовите и ги штити од оштетување!  Во случај на воспалитени процеси нејзиното количество се намалува и се зголемува можноста за сериозно оштетување на зглобовите и токму тогаш е важно хијалуронската киселина дополнително да се внесе во телото!

Колагенот е протеин кој влегува во состав на сврзното ткиво, рскавицата, тетивите и лигаментите, и неговото создавање се намалува како што старееме…

Колагенот е неопходен за силни и здрави зглобови,витаминот Ц  ја помага синтезата на колагенот,а  витаминот Д е потребен за здрави коски!

 Dr. Viton MOVENS:

 • Ја намалува болката и вкочанетоста
 • Го намалува воспалението
 • Ги обновува и подмачкува зглобовите и ‘рскавицата
 • Ја зголемува еластичноста
 • Го олеснува движењето
 • Заштитува од повреди

Не чекај, пробај го Dr. Viton MOVENS сега!

Придружи се на големата група на задоволни корисници кои сега се движат без болка!

Dr. Viton MOVENS  можеш да го најдеш во аптекитe на: Зегин, Еурофарм, Галениум, Бети, во сите други подобро снабдени аптеки, како и во ДМ-дрогериите и Cosmo -Тинекс!

Нарачај го веднаш онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/movens или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr. Viton MOVENS ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта!