Што ти недостасува кога си лошо расположен?

Немаш волја за ништо? Се чувствуваш како сите бродови да ти потонале?! Промените во расположението ти влијаат врз секојдневното функционирање, а се пресликуваат и навечер?! Тешко заспиваш и имаш прекинат сон? Попусто…