Конечно откриено што го држи мозокот бистар и оштар

Колку пати последниов месец ти се случило мозокот едноставно да ти се блокира? Да заборавиш некој податок, да ја изгубиш поентата во сред реченица, да не можеш да  се сетиш на некое…