TTC – 10, неверојатен препарат кој не Ви ги одзема цигарите & задоволството, туку само отровите од секоја испушена цигара…сега достапен и во Македонија

TOBACCO TOXIN CLEANSER или ТТС-10 е нов револуционерен производ, кој направи компромис помеѓу штетноста на цигарите…

Конечно откриено што го држи мозокот бистар и оштар

Колку пати последниов месец ти се случило мозокот едноставно да ти се блокира? Да заборавиш некој податок, да ја изгубиш поентата во сред реченица, да не можеш да  се сетиш на некое…