Еве што ќе ти го набилда имунитетот како никогаш порано!

Имунитетот е природна одбрана на телото против микробите кои предизвикуваат болести.  Звучи едноставно: ако имаш силен имунитет тогаш помали се шансите да се разболиш! Здравата и балансирана исхрана, добриот сон и вежбањето…