Лекот е во лукот

Овој лек е пронајден од експедицијата на УНЕСКО во 1971 во еден тибетски манастир, напишан…

Крилово масло за срцето да биде здраво

Здравото срце си бара нега и внимание, а и похранување со омега 3 масни киселини. Сигурно сте запознаени со омега 3 масните киселини и колку се значајни за здравјето на срцето. Најчистата…