TTC – 10, неверојатен препарат кој не Ви ги одзема цигарите & задоволството, туку само отровите од секоја испушена цигара…сега достапен и во Македонија

TOBACCO TOXIN CLEANSER или ТТС-10 е нов револуционерен производ, кој направи компромис помеѓу штетноста на цигарите…

Магнезиумот може да ја спречи Алцхајмеровата болест и да третира депресија и анксиозност

Со влошување на здравствените навики на нашата модерната култура, не е изненадување дека Алцхајмеровата болест е поврзана со намалени нивоа на магнезиум. Таложење на токсините е евидентно кај пациенти со опаѓање на…