Има експресно решение на црвеното и болно грло

Носот ти е затнат, грлото те гребе и ти е зацрвенето, а се мачиш и со кашлица. За ден-два ти засипнува и гласот. Ситуација во која буквално едвај функционираш. И згора на се, симптомите почнуваат да ти се потенцираат кога од ладно ќе влезеш на топло.

Позната слика за зимска вироза или настинка.

И знаеш дека здравјето не ти е сериозно нарушено, но до максимум ти е пореметно секојдневното функционирање.

Имаш ли решение? Ама, решение кое најбрзо ќе ти ги олесни симптомите и ќе ти помогне да се ослободиш од болката и тежината во носот, грлото и увото.

ДА!

Dr. Viton – Serrapeptase е природен ензим кој ќе ти помогне да го смириш воспалението, да ја намалиш болката и да си ги олесниш проблемите при чести воспаленија на синуси, нос и уво.

Со една капсула дневно, без никакви, ама баш без никакви несакани ефекти ќе ги смириш твоите воспалени синуси и ќе го намалиш отокот на слузницата на носот, по што дишењето и голтањето ќе ти бидат нормални и без болка.

Зошто мора да брзо и неодложно да ги санираш овие навидум безопасни симптоми?

Секое воспаление кое навреме не се третира може да доведе до сериозно влошување на целокупното здравје и да предизвика нефункционалност на виталните органи.

На крајот, сето тоа ќе значи пад на имунитетот, општ замор и подложност на организмот на сите болести.

Серапептазата во Dr. Viton – Serrapeptase има силни антиинфламаторни и антиедематозни својства, со значајна улога на намалување на болката.

Докажано е дека серапептазето во Dr. Viton – Serrapeptase ја намалува болката – чест симптом на воспалението – со инхибирање на материите кои предизвикуваат болка.

Во истражување во кое се проучувале ефектите на серапептазето на 200 лица со воспалителни состојби на уво, нос и грло било откриено дека учесниците кои пиеле серапептазе имале значајно намалување на јачината на болката и создавањето на слуз во споредба со оние кои не пиеле.

Затоа, почни да пиеш Dr. Viton – Serrapeptase веднаш, за да можеш и во рок од 24 часа (зависно од тежината на состојбата) да се ослободиш од болката кога имаш воспаление на увото, носот и грлото или кога ти се воспалени синусите.

Dr. Viton – Serrapeptase можете да го нарачате онлајн: 

https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)